17. marraskuuta 2011

KLUUVI VALLOITETTU!


Monet perheet ehtivät kasvaa vuosien mittaan.  Ja niin on meidänkin: kolmas Showroom 8 -liike on vihdoin avattu Kluuvin kauppakeskukseen! Kaksi viikkoa olemme nyt kiiltävän uudessa kodissa seisseet, katsotaanpa tarkemmin miltä siellä näyttää.


Ensimmäiseen kerrokseen, aivan Maatilatori Eat & Joy -kahvilan traktoreiden viereen olemme levittäytyneet. Väreillä olemme levittäytyneet, niinkuin tapana on.

Vanha suosikki Pilgrim koristaa nyt kokonaista seinää korvakoruillaan, kaulakoruillaan, rannekoruillaan... Siis kaiken maailman arkipäivän piristäjillään!

Vastakkainen seinä on varattu Desigual–laukuille. Koko seinä näyttää tällä hetkellä ihanalta karkkikasalta, espanjalaiset värit kun näkyvät liukuportailta asti!

 Niin ja onhan Pilgrimillä myös kelloja. Niillä on vitriinissä oma pieni kanto kaverinaan.

Näin joulun ja uudenvuodenjuhlien lähestyessä olemme tuoneet myös nuo kaikista kauneimmat ja näyttävimmät korut esille. Tuo kaulassa ei varmasti jäisi juhlien seinäkukkaseksi.


Ja näin koruseinän, laukkuseinän ja vitriinien kautta pääsemmekin takaisin Desigual–tuolille ja sisäänkäynnille. Tältä meillä täällä Kluuvissa näyttää. Poikkeapa toki joku kerta käymään!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti